04.08.2018 - Гребен канал 2 (Пловдив)

Спонсори

5kmrun.bg

За събитието

Силата на две сърца пристига в Пловдив за второто специално издание на 5kmrun в града;) Датата е 4-ти август, а мястото, разбира се, е Гребната база. Сърцатият екип на Доплехерц ще бъде на място и ще зареди всички участващи с магнезий във всякаква форма - ДЕПО таблетка, разтворими таблетки и най-новата звезда на бранда - Допелхерц актив Спорт директ - магнезий под формата на микропелети! 
Очакваме ви!
 
В ТОЗИ ДЕН, КАТО ВСЯКА ПЪРВА СЪБОТА НА МЕСЕЦА, АПЛОДИРАМЕ СЛЕДВАЩИЯ!
 

„Аплодирай следващия“ е абсолютно доброволна и неангажираща персонална мисия и по-скоро:

Всеки един успешно финиширал участник на 5kmrun, след получаване на тагчето (номер по ред на финиширане), ще може да се върне назад и да заеме място пред финалната зона със знамената и конусите (финалната права), за да започне да аплодира следващият финиширащ участник! Целта е вече финиширалите участници, един след друг, да се присъединяват и да образуват коридор от хора, които да аплодират следващите – финиширащи по това време участници!

Генералната идея е да направим колкото се може по-дълъг коридор, като едни сърцати Доброволци, които да окуражаваме останалите след нас участници, за повече мотивация, подкрепа и уважение към по-бавния от нас! Нека всеки в този ден покаже и изкаже своето лично уважение и подкрепа към човека след него, Аплодирай следващия!

Вижте едно Невероятно видео от "Аплодирай следващия"ТУК

Заявили участие за бягане №164 (04.08.2018 - Гребен канал 2 (Пловдив))

Общо 0 участника, 0 мъже, 0 жени
Позиция Номер Име Възрастова група Пол

Спонсори

Изтегли мобилно приложение за ANDROID

  • Get it on Google Play